Diari La Veu del País Valencià
1er. Tai-Chi Solidari a Castelló
Et convidem a participar en el 1er. Tai-Chi Solidari el dia 29 d’Octubre de 10h a 11h30 en el pavelló Municipal.

També aprofitarem l’esdeveniment perquè conegues la Fundació Hun Yuan i si ho desitges volem crear un grup d’alumnes ací en el poble, per a la practica continuada d’aquesta teràpia que ens aportarà molts beneficis per a la salut.

Aquesta és una proposta de salut. Crec fermament en els beneficis que aporta per a la salut la practica del Tai- Chi Chuan.

El Tai Chi Chuan o Tai Ji Quan, també conegut com Taichí és un art marcial mil·lenari de relaxació que redueix l’estrès i l’ansietat al mateix temps que millora la flexibilitat del cos i l’equilibri amb la ment. El Tai Chi Chuan és un esport que treballa de forma holística, fusionant cos i ment a través del correcte equilibri entre tots dos.

Tal com comenta Joan Carratalà, professor de Tai Chi i membre de la fundació Hun Yuan, la tècnica del tai chi es basa en l’harmoniosa combinació i fusió dels seus tres fonaments: el moviment corporal, la consciència i concentració sobre nosaltres mateixos i la respiració conscient per a dur a terme la meditació en moviment mitjançant la qual se cerca la connexió entre cos, ment i esperit.

La pràctica regular dels diferents treballs que componen el sistema de Tai Chi (Formes, ChiKung, Acte-massatges, Meditació…) aporta múltiples beneficis per a la salut entre els quals destaquen aquests:

T’aporta energia, calma la ment, ajuda a reduir la tensió arterial, alleuja els maldecaps i esquena i fins i tot l’insomni, enforteix els teus braços i cames, desbloqueja les articulacions, prevenint malalties com l’artritis, redueix el risc de caigudes i lesions, millora el nostre sistema respiratori i el nostre sistema cardiovascular.

Per a participar solament has de portar 2 kg de menjar envasat que serà donat a Caritas.

Amb el teu donatiu podem ajudar a les famílies més desfavorides. Gràcies.

T’hi esperem

Asunción Varela Sarasol
Terapeuta Floral
HerboristeríaMilfulles

Comparteix

Icona de pantalla completa