Diari La Veu del País Valencià
Compromís demana que els tècnics de RTVV avaluen els danys per la desconnexió
RedactaVeu / València

El portaveu de Compromís a les Corts Valencianes, Enric Morera, ha registrat una sèrie d’iniciatives parlamentàries al voltant del tancament de RTVV. Entre aquestes, el síndic de la coalició valencianista, progressista i ecologista ha preguntat al govern valencià si pensa enviar els tècnics de RTVV a avaluar els danys causats per la violenta desconnexió de la televisió.

Segons Morera, “les informacions sobre el tancament de RTVV revetlen que s’han produït danys per valor de dos milions d’euros en els equips tècnics del centre de produccions de Burjassot. Ara que els tècnics de RTVV continuen donats d’alta a l’empresa, seria el moment perquè anaren al centre de produccions a avaluar eixos danys i fer un informe complet per radiografiar el mal causat als contribuents valencians”.

A més, des de Compromís volen saber què passarà amb el material de RTVV. “Estem acostumats a les operacions mercantils del Consell, dignes d’uns aficionats al món de l’empresa i per això venen o compren empreses per un euro. Hui advertim al president de la Generalitat que no consentirem que es venga RTVV, i per això hem preguntat hui si hi ha algun inventari de tots els béns de RTVV. De tots, des dels bolígrafs de la redacció, als telèfons mòbils, els ordinadors, les cadires, les taules i els equips d’emissió. Tots. Un govern seriós tindria un inventari de tot això abans que entraren els liquidadors i si no és així, volem que es faça abans que qualsevol altra cosa”, segons ha declarat Morera.

El síndic de Compromís ha advertit que tot eixe material, “és patrimoni de les valencianes i valencians, s’ha pagat amb els nostres impostos i estarem vigilants amb el que passa amb tot això”.

Comparteix

Icona de pantalla completa