Les grans superfícies obrin el diumenge, el primer festiu comercial del mes

Una de cada tres famílies avançaran les seues adquisicions per a Nadal en els primers deu dies de desembre, sense deixar-les per a l'últim dia
29 novembre 2013 01:00h
EFE / València

Les grans superfícies comercials del País Valencià obriran el diumenge i esperen rebre vora 600.000 clients en el primer festiu comercial dels cinc previstos per a desembre.

Els altres festius que obriran el comerç seran els dies 6, 15, 22 i 29 de desembre, segons l’Associació de Grans Empreses de Distribució (Anged), que recorda que a València i Alacant hi ha zones que obrin tots els festius de l'any.

Les previsions de vendes de productes com la confecció, regal, alimentació i joguet seran en els quals més creixement s'espera.

‘Anged’ considera que la campanya de Nadal servirà per a compensar l'evolució de les vendes dels últims mesos ja que espera un creixement de vendes interanual del 3%, a causa del suau repunt del consum i als millors preus que s'ofereixen en aquest Nadal.

Segons aquesta associació, una de cada tres famílies avançaran les seues adquisicions en els primers deu dies de desembre, sense deixar-les per a l'últim dia.

Per a Antonio López-Pena, portaveu de ‘Anged’ al País Valencià, "si sempre la campanya de Nadal ha sigut fonamental per al comerç, en aquest exercici ho serà més" atès que les perspectives són bones.
 
next