Diari La Veu del País Valencià
Els periodistes planten Ciscar per l’apagada de Canal 9

Europa Press / Ibi.

Els periodistes han plantat aquest divendres al vicepresident del Consell, José Ciscar, en la roda de premsa posterior a la reunió del ple de l’Executiu valencià, celebrada a Alacant, i no han entrat a la sala de premsa poc després que RTVV passarà a negre per decisió de la Generalitat.

Ni a la sala de premsa del PROP d’Alacant ni a Castelló ha hagut presència de cap mitjà de comunicació i Císcar ha comparegut durant una mica més de 15 minuts, un moment que ha sigut retratat pels fotògrafs, per a parlar dels assumptes tractats en el ple.

Posteriorment, ha donat pas al torn habitual de preguntes, encara que davant l’absència de periodistes seguint la roda de premsa ha donat per conclosa la compareixença.

Císcar ha procedit abans de la lectura dels acords del ple celebrat prèviament a Ibi (Foia d’Alcoi) a informar de l’acord pres per aquest òrgan en la seua reunió extraordinària de la vesprada de dijous a València, en la qual es va cessar els membres del Consell d’Administració de RTVV i es van nomenar els tres liquidadors, Antonio Hervás, Carlos Cervantes i Pau Pérez.

Comparteix

Icona de pantalla completa