Dóna suport al Manifest “RTVV és la teua”

Carta dirigida al President de la Generalitat
25 novembre 2013 01:00h
Manifest: Davant les darreres decisions del govern de la Generalitat destinades a tancar RTVV, no puc fer una altra cosa, com a ciutadà valencià, que manifestar la meua frontal oposició.

A la meua oposició s’afegeixen la que manifesten les entitats que signen aquest manifest. Com també van demostrar el seu rebuig els milers de persones que van eixir al carrer el dissabte 9 de novembre i aquells que van fer sonar la seua veu per tots els racons de la nostra terra ajuntant-se davant el seu ajuntament el passat divendres 15.

Aquesta oposició naix com a resposta a l’atac contra el poble valencià que suposa el tancament l’únic mitjà audiovisual públic que ens queda en la nostra llengua. Un mitjà que va nàixer per promoure’n l’ús i, alhora, servir com element de cohesió del nostre poble. A ell, haurien de trobar-nos amb la nostra història, les nostres festes, les nostres entitats, la nostra gent.

Per aquest motiu, tots aquells que estimem la nostra terra, la nostra llengua i la nostra cultura no podem fer menys que expressar el nostre més enèrgic rebuig al tancament de RTVV i demanem que es mantinga emetent per poder gaudir d’una ràdio i una televisió públiques, en valencià, plurals i de qualitat, al servei de tots els valencians.

next