Diari La Veu del País Valencià
Fabra / EU: “Tots aquells que posaren la mà en el foc, se l’han socarrat hui”
RedactaVeu / València

La diputada autonòmica d’EUPV, Marina Albiol, ha demanat al president de la Generalitat Valenciana, Alberto Fabra, que “vete qualsevol iniciativa per a demanar un possible indult a Carlos Fabra” i “demane disculpes als valencians i les valencianes per haver donat suport a un delinqüent condemnat a quatre anys de presó”. “Amb aquesta sentència es confirma que qui ha governat la província de Castelló i ha controlat el PP durant dècades és un corrupte”, ha assenyalat Albiol qui també ha afegit: “Han estat donant suport a una persona que acabarà entre reixes”. “El ‘Fabra a la presó’ que déiem sempre des d’Esquerra Unida, hui és ja una realitat”, ha postil·lat la parlamentària autonòmica.

Albiol ha destacat també “el retard extraordinari i les increïbles peculiaritats que ha patit la investigació del Cas Fabra”. “Fins i tot, un jutge hagué d’acudir al Consell General del Poder Judicial per a demanar empara davant les pressions que estava patint per part de l’Audiència Provincial de Castelló”, ha recordat la diputada d’esquerres.

“Al final, a Carlos Fabra li ha passat com a Al Capone, que caigué en desgràcia per un delicte fiscal”, assegura Albiol qui ha anunciat que la formació d’esquerres preguntarà al president de la Generalitat aquest dijous durant la sessió de control per la corrupció ambiental en el seu partit: “Preguntarem a Alberto Fabra si continua posant la mà en el foc per un delinqüent condemnat a quatre anys de presó”.

Comparteix

Icona de pantalla completa