Diari La Veu del País Valencià
Bromera rep l’homenatge de la Societat Musical d’Alzira
Riberaexpress / Alzira

La Societat Musical d’Alzira (SMA) “està viva i sap adaptar-se als temps que corren” va manifestar ahir al Gran Teatre, el president, Juan Carlos Monerri, després de retre l’homenatge a Edicions Bromera, escollida, enguany, com a ‘Personatge Alzireny Santa Cecília 2013’.

Una grapat de joves músics han rebut l’instrument i s’han incorporat, coincidint amb els actes en honor a Santa Cecília, a l’Orquestra, la Banda Simfònica i la Banda Jove. També ha estat homenatjat, Paco Pelufo pels seus 25 anys de dedicació a la Societat.

El guardó ‘Compositor Santa Cecília 2013’, atorgat a Juanjo Revueltas Colomer, li serà entregat en el Concert de Nadal del pròxim 27 de desembre. Sobre Revueltas, el president assegurava que “és un orgull tindre un músic com ell”. Monerri ha felicitat Gregori i la seua editorial “la més important de la Comunitat Valenciana”, i a més ha agraït la tasca de “Maria Revert, Elisa Torremocha i Jordi Verdú i en especial la de l’alcaldessa i la Corporació municipal”.

El guardonats

Mentre, Josep Gregori, editor de Bromera, destacava la “funció insubstituïble i meritòria que fa la Societat Musical d’Alzira” després de lamentar el tancament de RTVV, “un altaveu de les nostres manifestacions autòctones, com les bandes”. Per contra ha agraït la “sensibilitat de l’Ajuntament d’Alzira cap a la cultura com els Premis Literaris”. I finalment va tindre paraules de reconeixement cap al compositor, Juanjo Revueltas.

16 nous músics ja formen part de la Banda Simfònica

El torn dels parlaments el va tancar la primera autoritat local. “El futur de la Societat Musical està assegurat”, va assegurar Elena Bastidas, qui va afegir que els músics “són part de la identitat i de l’essència d’un poble”, per acabar felicitant els homenatjats.

El Gran Teatre de gom a gom
Homenatge a Paco Pelufo

Fotos: Riberaexpress i SMA.

Comparteix

Icona de pantalla completa