Diari La Veu del País Valencià
Manel Joan i Arinyó presentarà a Ondara la seua darrera novel·la
RedactaVeu / Ondara

El proper dijous 28 de novembre el Café Sendra d’Ondara acollirà a les 20:30 la presentació de la novel·la A cor obert, el nou llibre del prolífic escriptor de Cullera Manel Joan Arinyó.

L’acte, organitzat per l’Associació Cultural Ocell, estarà introduït pel periodista i escriptor Jovi Lozano-Seser.

Sobre Manel Joan i Arinyó, a més de les seues col·laboracions als mitjans de comunicació, cal destacar la seua versatilitat i gran producció, ja que ha publicat més de trenta llibres que abasten tots els gèneres i enfocaments. Entre les seues obres destaquen novel·les policíaques com Han donat solta als assassins (1985) o El cas Torreforta (1999), les eròtiques Les nits perfumades (1998), els relats juvenils de Les màgiques nits de Prada (2008) o llibres infantils com Llopcentilàndia mix (1997).

També ha escrit poesia, una gran part de la qual ha estat aplegada en Plany de l’home llop (1999). El 2010, amb L’atzucac del perdedor, guanyà el XV Premi Enric Valor de Narrativa, convocat per la Diputació d’Alacant.

Pel que fa a la programació de l’activitat, cal dir que després de l’èxit de la presentació de la col·lecció de llibres Personatges i fets d’Ondara, l’Associació Cultural Ocell reprén la programació de tardor de cites literàries per tal de seguir difonent la vàlua dels autors en la nostra llengua.

Comparteix

Icona de pantalla completa