Diari La Veu del País Valencià
Arranca hui la programació de la Universitat de València al voltant del 25 de Novembre
RedactaVeu / València

PROGRAMA

L’acte institucional, com cada any, es traslladarà a les portes del Rectorat el mateix dilluns 25 de novembre, on després d’una concentració silenciosa a les 12 hores, es realitzarà una taula redona amb la participació de tres professores expertes i estudioses de la violència de gènere des de diverses mirades: Magdalena López Precioso (Departament de Treball Social), Beatriz Belando Garín (Departament de Dret Administratiu) i Margarita Soler Sánchez (Departament de Dret Constitucional). L’acte estarà presidit pel rector Esteban Morcillo.

Dimecres 20 de novembre, al Centre Cultural La Nau, María Ángeles Durán, catedràtica de Sociologia, impartirà la conferència Yo cuido, tú cuidas…, nadie nos cuida; i Capitolina Díaz presentarà el seu llibre Sociología y Género. A la Capella de la Sapiència de La Nau, la mezzosoprano Pilar Vázquez i Elisa Rapado al piano oferiran el programa Amors rics, amors pobres.

El Concurs de Microrelats audiovisuals Tu no me la pegues!!!!; el Concurs de fotografia, ConCIENCIA’t; una jornada sobre violència de gènere a la Facultat de Dret; i el treball plàstic, poètic i musical Un cant a l’esperança són altres de les activitats que conformen aquest programa.

Comparteix

Icona de pantalla completa