Camps declararà en un despatx incomunicat

El jutge Castro enviarà a un lloc de l'elecció de l'expresident la secretària judicial i haurà de contestar les preguntes de la Fiscalia i Manos Limpias
19 novembre 2013 01:00h

EFE / Palma de Mallorca.
 
L'expresident de la Generalitat Francisco Camps haurà de declarar com a testimoni en el cas Nóos en un despatx oficial de la seua elecció, incomunicat de l'exterior i en presència de la secretària de l'instructor, José Castro.
 
El jutge ha emés hui una providència en la qual, entre altres coses, estableix les condicions en les quals atestarà per escrit el també exlíder del PP valencià.
 
A més, Castro, ha considerat "pertinents" les preguntes dirigides a Camps que li han presentat la Fiscalia Anticorrupció i Manos Limpias i assegura que, a partir de les respostes de l’expresident, es requerirà a les acusacions perquè puguen plantejar "repreguntes".
 
El jutge, que va prendre declaració a València a altres testimonis el cap de setmana passat, no va poder localitzar l'expresident autonòmic malgrat que la policia judicial es va personar diverses vegades en el seu domicili i el van telefonar en nombroses ocasions.
next