Diari La Veu del País Valencià
Treballadors de centres de majors exigeixen al Consell que no jugue amb el feble
EFE / Alacant

‘Fabra paga ja’, ‘Volem cobrar’ i ‘el Consell és un morós’ han sigut alguns dels lemes elevats pels assistents a la concentració que aquest matí ha tingut lloc enfront de la seu de la Generalitat a la ciutat d’Alacant.

Empleats de geriàtrics i centres d’atenció a persones majors de nombroses poblacions -al voltant de 300 assistents, segons els convocants- han participat en aquesta protesta.

Els participants han exhibit pancartes i cartells en els quals es podien llegir diversos missatges reivindicatius. “El nostre treball ho val, els nostres residents ho mereixen”, “l’administració pública ens deu diners” i “Consell, indecent, paga a la gent”, han sigut alguns d’aquests missatges.

“Plantejar una vaga repercutiria en els nostres majors, i ells no poden ser els pagans d’aquest conflicte”, ha manifestat el responsable de Serveis Sociosanitaris de CC.OO. a Elx, Eduardo Ramírez, qui s’ha mostrat partidari de seguir en la línia de les protestes i les mobilitzacions”.

Segons els convocants, els treballadors d’aquests centres d’atenció a persones d’avançada edat no han cobrat des de fa mesos, com tampoc, segons han afegit, nombrosos proveïdors de queviures i materials.

“És indecent que diguen que estan preocupats per l’estat de Benestar -en al·lusió al Consell- i no vulguen pagar els qui atenen diàriament a centenars d’ancians”, ha manifestat una de les treballadores que ha participat en aquesta concentració.

Comparteix

Icona de pantalla completa