RedactaVeu / Xàtiva

Roger Cerdà afirma que “Rus recula després que durant els últims 18 anys l’increment s’haja disparat fins arribar a fer que els veïns pagaren quasi quatre vegades més en el seu rebut anual de la contribució urbana”. Però el líder socialista ha manifestat que a pesar d’aquest anunci “la nostra ciutat segueix aguantant una de les pressions fiscals més altes de tot el País Valencià i açò ha provocat tal rebuig entre la ciutadania que el PP ha hagut d’afluixar i anunciar aquesta baixada. Però no ho ha fet per convicció, ja que Rus i els seus han demostrat que no saben deixar de gastar els diners de tots a mans plenes”.

A més a més, Roger Cerdà ha recordat que “durant tot aquest temps que reclamem una rebaixa d’impostos, hem hagut de patir el menyspreu del PP i aguantar les falsedats de Rus plenari rere plenari”. Fins i tot, Rus va arribar al punt de voler que el ple municipal reprovara el portaveu socialista “simplement per denunciar públicament la situació de pressió fiscal disparada que estan patint tots els veïns de Xàtiva”.

La petició de rebaixa del tipus de l’IBI, recorda Cerdà, la fa el PSPV “perquè nosaltres xafem el carrer, sabem el que pateix el ciutadà i quines són les seues necessitats i les seues dificultats del dia a dia, just el contrari que el PP”. D’aquesta forma, Roger Cerdà afirma que “donem la benvinguda a aquesta mesura que, com sempre passa en el PP, arriba tard i és incompleta però que camina en la línia que nosaltres defensem des del inici de la crisi”.

Comparteix

Icona de pantalla completa