Diari La Veu del País Valencià
Una llibreria solidària converteix llibres usats en projectes de cooperació
EFE / València

Aquest establiment, AIDA Books&More, s’inaugurarà divendres que ve dia 15 al carrer Molinell, i durant l’acte es donarà a conèixer el treball que realitzen els voluntaris des de la llibreria i els projectes als quals destinaran els diners recaptats, informa l’associació.

Entre les accions solidàries, explica, figura l’evacuació de xiquets amb cardiopaties de Guinea Bissau, una malaltia incurable al seu país, per la qual cosa AIDA juntament amb institucions europees i africanes porta els menors per a ser operats a hospitals d’Espanya, Portugal, Itàlia i Suïssa.

La presentació finalitzarà amb la projecció d’un vídeo que mostra la formació de l’equip de voluntaris i el treball realitzat durant l’últim any, que ha permès obrir les portes d’aquesta nova llibreria.

La primera llibreria solidària d’aquestes característiques es va inaugurar a Segòvia en 2009 i des de Madrid es gestiona la venda online.

En el cas de València, a més de llibres, AIDA Books&Habite ofereix mobles, DVDs, CDs, vinils, bijuteria, productes realitzats a partir de teles i altres objectes, i entre els seus objectius figura també la promoció del reciclatge i el consum responsable.

Així mateix, aquest espai pretén ser un punt de trobada de persones amb els mateixos interessos, i sensibilitzar els ciutadans sobre què és la cooperació i quina és la situació dels països en vies de desenvolupament.

Comparteix

Icona de pantalla completa