Diari La Veu del País Valencià
Oriola formalitza les obres d’ampliació de l’Hospital ‘Vega Baja’
El portaveu adjunt de l’Equip de Govern, Rafael Almagro, va donar compte aquest dimarts dels acords presos en la Junta de Govern Local, entre els quals va destacar una sanció en disciplina urbanística a una persona física per una multa per un total de 2.972 euros, mentre que també es va aprovar la llicència concedida per a l’execució d’obres majors d’ampliació i remodelació parcial d’Urgències de l’Hospital Vega Baixa. L’edil va explicar que la llicència va ser concedida per silenci administratiu i ara es formalitza.
Altres de les llicències concedides van ser la de la construcció de l’edifici Leroy Merlin al carrer del Diamant, a Oriola Costa, així com també es va denegar la concessió de llicència per a la construcció d’una nau agrícola a la Matança.

Quant a l’àrea de Patrimoni es va adonar a una sentència per la qual l’Ajuntament ha de fer front a una indemnització per un import de 43.500 euros per responsabilitat patrimonial.

D’altra banda, es va aprovar les inscripcions en el registre municipal de les entitats ciutadanes “Associació Espanyola Contra el Càncer” i “Club Triatló Mondo Oriola”.

Xarxa de Llibres

El portaveu adjunt de l’Equip de Govern va avançar també que en els propers dies es procedirà al pagament de la Xarxa de Llibres, prèvia presentació d’un document de “Declaració Responsable” per part dels sol·licitants. La declaració es pot descarregar en aquest enllaç i presentar per Registre electrònic (https://orihuela.sedelectronica.es) o al Registre General situat a l’edifici PROP.

Comparteix

Icona de pantalla completa