Diari La Veu del País Valencià
Oriola destina un centre en la costa per a activitats socials i culturals
L’alcalde d’Oriola, Emilio Bascuñana, va visitar aquest dimecres el Centre de Participació Ciutadana, situat a Oriola Costa, acompanyat per l’edil de l’àrea Savina-Goretti Galindo, i per les edils de Residents Internacionals, Sofia Álvarez, i de Platges, Luisa Boné.

I és que a partir d’ara després de la reobertura i engegada d’aquest centre, que romania tancat i que es troba en el carrer del Xiprer (Urbanització Montezenia), “associacions i col·lectius que ho sol·licitin podran disposar d’aquest espai multiusos per realitzar activitats, de manera que complim amb una demanda històrica per part dels veïns que resideixen a Oriola Costa”, va assegurar Galindo. En aquesta línia, l’alcalde va destacar que “seguim cobrint necessitats tan importants com la disposició d’un espai obert en el municipi, i en aquesta zona en concret que tant la reclamava perquè romania tancada fins ara”.

L’edil de Residents Internacionals va recordar que després de la posada a punt d’aquestes instal·lacions “afavorim l’ús d’aquestes per part d’associacions que fa quatre anys que esperen”, i va afegir que “esperem seguir integrant els residents i compartir amb ells costums i tradicions de totes les procedències”. Per la seva banda, Boné va manifestar també que “aquest centre serà punt de referència per gaudir de les sales de lectura i d’estudi, així com per a la realització de tallers o cursos”.

Actualment el Centre de Participació Ciutadana ja està en funcionament i acull l’activitat de diferents col·lectius de residents internacionals de diferents nacionals com a alemanya, russa, cabovediana i noruega. Les associacions i col·lectius interessats a usar aquestes instal·lacions poden sol·licitar-ho a través dels formularis establerts a la Seu Electrònica de la pàgina web de l’Ajuntament www.orihuela.es i pel Registre General.

Homenatge a Ramón de Campoamor

Bascuñana va avançar també que el centre portarà el nom de l’escriptor i senador Ramón de Campoamor, amb motiu del segon centenari del seu naixement que se celebra aquest any.

Comparteix

Icona de pantalla completa