Diari La Veu del País Valencià
Donar a conéixer els secrets naturals de la Font de Quart
RedactaVeu / Quart de les Valls

Diumenge 10 de novembre l’Ajuntament de Quart de les Valls i Acció Ecologista-Agró et conviden a participar en una jornada per a tota la família a la Font de Quart. L’activitat consistirà a plantar vegetació aquàtica per a millorar la biodiversitat de la Font i després es realitzarà una visita guiada per aquest ecosistema únic al País Valencià.

La jornada començarà a les 11.30 hores i forma part de la campanya ‘La Font és Vida. Biodiversitat a la Font de Quart’. Aquesta iniciativa, impulsada l’any passat per l’Ajuntament de Quart de les Valls i AE-Agró, té com a objectiu donar a conéixer la història, els secrets naturals i el valor social de la Font de Quart.

A més a més d’aquesta convocatòria per a tota la família, el passat dimecres 6 de novembre, l’Ajuntament de Quart de les Valls i AE-Agró organitzaren una taula redona sobre la Font, que comptà amb la participació de l’historiador Marc Ferri (Col·lectiu Per l’Horta), Ignasi Mangue (Fundació Assut) i Vicent Sancho (Coordinador del LIFE+Trchemys).

Comparteix

Icona de pantalla completa