Els complexos homofòbics del PP

Compromís denuncia la censura d'un bes entre dos homes en TVE
30 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / València
 
El diputat de Compromís en les Corts Valencianes i activista LGTB, Fran Ferri, ha mostrat el rebuig de la seua formació a la supressió d'una escena que contenia un bes entre dos homes en la reposició de la sèrie Herederos, emesa en La 1 de TVE.
 
Per a Ferri ʺés indignant que es considere com a contingut inadequat per a l'horari de protecció al menor la besada entre dos homes, i que s'utilitze una baralla prèvia com a excusa per justificar aquesta supressió. El que s'amaga darrere d'aquest clar cas de censura és l'homofòbia latent en bona part del Partit Popular, que no vol acceptar que vivim en una societat oberta i diversaʺ.
 
ʺEls mitjans de comunicació públics -ha afegit el parlamentari de Compromís- haurien de ser els primers en intentar fer visible la diversitat afectiva-sexual per lluitar contra qualsevol tipus de discriminació i especialment contra els casos d'assetjament que pateixen milers de joves només pel fet de no ser o no semblar heterosexualsʺ.
 
Per tot açò Compromís preguntarà sobre aquest inacceptable cas de censura als responsables de la televisió pública a través del portaveu adjunt del grup mixt en la Comissió de Control RTVE i diputat de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví.

next