ʹBomba Teatroʹ d’Elx obri la XIV Mostra de Teatre de Cocentaina

En aquesta edició s’han presentat un total de 15 obres
30 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / Cocentaina

El mes de febrer a Cocentaina és, des de ja fa 14 edicions, una cita del teatre amateur a la comarca. Durant aquest mes, el Centre Cultural El Teular de Cocentaina es converteix en una petita mostra de què s’està fent al País Valencià a nivell de teatre aficionat. I en aquests 14 anys, el grup local Teló Teatre ha estat organitzant la Mostra de Teatre Amateur Vila de Cocentaina.

ʺUn gran esforç per part del grup, ja que suposa mobilitzar a molta gent. I tots els que col·laboren són membres o simpatitzants del grup, amants del teatre i sempre disposats a què any rere any siga un èxitʺ, han manifestat des de l’organització.

En aquesta edició, la companyia Bomba Teatro d’Elx serà l’encarregada d’inaugurar la mostra, el pròxim dissabte, amb l’obra Beso atrevido verdad, de Roberto Martínez. El dissabte dia 9 serà el torn de Tio Vania d’Anton P.Txejov, de la companyia Teatre Circ d’Alcoi. El 16 actuarà Teatre Clàssic Universitari (Universitat d’Alacant) amb Lisístrata d’Aristòfanes. I el dia 23 conclourà la mostra Teló Teatre amb La cena de los idiotas de Francis Vebel.

Cal destacar, des de la primera edició, el recolzament inestimable de l’Ajuntament de Cocentaina, així com altres col·laboradors: Federació de Teatre Amateur del País Valencià, Gràfiques Agulló i Ràdio Cocentaina.

Per a aquesta edició s’han presentat un total de 15 obres i la majoria de gran qualitat, ʺel que ha fet summament difícil l’elecció per participarʺ.

Des de l’organització, s’anima a la gent que vaja al teatre i gaudisca de bones obres, per això els preus són molt populars: pati butaques, 8 euros; amfiteatre, 6 euros; i l’abonament de 4 actuacions, 25 euros.


 
next