Diari La Veu del País Valencià
RTVV / S’apaga la veu dels valencians
EFE / València

La informació d’obertura del programa Notícies 9 Bon dia de Nou ha sigut el tancament de RTVV, una “indignant notícia que per desgràcia vam conéixer ahir”, ha dit la presentadora.

Durant el programa, s’han repetit les imatges de l’informatiu de les 20.30 hores d’ahir en el qual els presentadors, envoltats d’uns 40 treballadors en representació de la plantilla, protestaven per la decisió del Govern valencià.

Nou Ràdio també s’ha fet ressò del tancament de l’ens públic, però ha iniciat la programació com tots els dies.

“S’apaga la veu dels valencians”, ha assenyalat la presentadora del programa Bon dia, en el qual també s’ha informat que el comité d’empresa ha celebrat reunions i assemblees per a informar de la situació i ha instat el Consell a acatar la sentència que declara nul l’ERO a un miler de treballadors de l’ens.

A més, han indicat que la directora general de RTVV, Rosa Vidal, els va informar ahir que ha sigut el president de la Generalitat, Alberto Fabra, qui li va comunicar la decisió de tancar i que no li va donar “cap altra opció”.



El president de la Generalitat, Alberto Fabra, compareix a les 09.30 al Palau de la Generalitat per a informar els mitjans de comunicació de la decisió de tancar RTVV.

Comparteix

Icona de pantalla completa