Diari La Veu del País Valencià
ERPV celebra la seua conferència de País
RedactaVeu / Algemesí

Esquerra Republicana del País Valencià, celebrarà el proper dissabte 9 de novembre a Algemesí la seua conferència de País per tal d’acordar el full de ruta de la formació per als propers mesos. Amb aquesta conferència Esquerra Republicana del País Valencià conclou el procés de debat que s’ha realitzat entre la militància durant els darrers mesos.

Per al President d’Esquerra Republicana del País Valencià, Agustí Cerdà, “el document sobre el qual hem treballat els darrers mesos en el conjunt de l’organització vol donar respostes a la situació actual que patim al País Valencià arran de la situació de crisi política, econòmica, i social que estem vivint. Aquests temps de crisi, també són una oportunitat per a canviar les maneres de fer política i per a bastir respostes sòlides als problemes dels valencians i les valencianes”.

Segons Cerdà “el País Valencià ha arribat a una situació límit, tant per la crisi econòmica com pel desprestigi de les nostres institucions, la corrupció i l’espoli fiscal. L’actual context ha servit de pretext perquè el Govern Espanyol impose l’agenda neoliberal i la recentralització de l’Estat, afectant greument la qualitat de vida dels valencians i les valencianes i les nostres possibilitats de bastir una eixida pròpia a la crisi”.

Per al dirigent republicà, “amb aquest document que volem presentar a entitats, sindicats i col·lectius així com arreu del territori, presentem un full de ruta i un proposta per a la societat valenciana i el conjunt del valencianisme. És el moment d’un canvi real i no únicament de sigles, que implique una nova relació fiscal i política amb l’Estat espanyol”.

Comparteix

Icona de pantalla completa