Diari La Veu del País Valencià
EMTJove, viatges il·limitats en bus per 30 euros al mes
EFE / València

El regidor delegat de Circulació i Transports i president de l’EMT, Alberto Mendoza, va presentar aquest nou títol personalitzat, dirigit a joves empadronats a la ciutat de València o matriculats en qualsevol centre educatiu de la ciutat.

Segons l’última enquesta realitzada per EMT, aquesta acció pot beneficiar a un ampli percentatge dels veïns de la ciutat, entre els quals es troben 89.000 estudiants.

De fet, actualment, un 21% dels usuaris del transport públic són menors de 25 anys i realitzen un 13,5% dels seus desplaçaments per motiu d’estudis.

El regidor també ha destacat que els titulars d’aquest abonament no han d’estar pendents de la seua recàrrega, ja que l’EMT els recordarà per correu quan finalitza la validesa de l’abonament (30 dies següents a la primera validació), i llavors podran realitzar la recàrrega a través de la pàgina web corporativa.

En aquesta línia s’emmarca la campanya ‘Cerquem joves’ que l’EMT ha dissenyat per a donar a conéixer ‘l’EMTJove’ i que en els pròxims dies estarà disponible en les marquesines i autobusos, especialment en aquells que tenen com a destinació les zones universitàries (línies 29, 40, 41, 63 i 81 principalment) per a aconseguir un major impacte entre els joves.

Comparteix

Icona de pantalla completa