Diari La Veu del País Valencià
La Biblioteca de Cocentaina, premiada pels 30 anys de suport a la lectura
RedactaVeu/ Cocentaina.

Amb l’objectiu de situar l’ensenyament en el primer plànol de les seues polítiques, el PSPV va lliurar el passat divendres 25 d’octubre els Premis Educació 2013, unes distincions per a persones o entitats que s’han destacat per la seua tasca dins del món educatiu. A l’acte van assistir el secretari general del partit, Ximo Puig, i l’exministre d’Educació Ángel Gabilondo.

Rafa Briet va assistir acompanyat per diferents membres del Grup Municipal Socialista, així com per la tècnica responsable de la Biblioteca Municipal, ja que la Biblioteca Municipal de Cocentaina ha resultat guanyadora d’un premi pels seus 30 anys de trajectòria celebrant activitats per al foment de la lectura i la formació.

L’alcalde contestà va manifestar la seua satisfacció per rebre aquest guardó, que simbolitza la feina constant que s’ha fet des de l’Ajuntament durant molts anys amb els diferents governs progressistes, per tal de “seguir mostrant el nostre suport a la cultura, l’educació i la formació malgrat els moments de dificultat que hem i estem travessant. Mostra d’açò és la construcció de la nova Biblioteca Municipal, ara que en cap lloc s’inverteix en infraestructures d’aquest tipus, nosaltres sí apostem per l’educació. Apostem pels nostres veïns i veïnes, perquè tinguen més fàcil l’accés a la cultura, perquè tinguen més recursos, dotar de qualitat l’educació i per descomptat pels nostres joves, que són el nostre present i futur”.

Comparteix

Icona de pantalla completa