Diari La Veu del País Valencià
Sanitat obre la seua borsa de treball per a diferents categories professionals
Europa Press / València

Les categories en les quals els aspirants es podran inscriure són: Administratiu, Analista d’Aplicacions, Analista programador, Assistent/treballador social, Auxiliar Administratiu, Auxiliar d’Infermeria, Auxiliar de Farmàcia, Zelador, Conductor BTP, Conductor D sense cap limitació radi d’acció, Dietista Nutricionista, Infermeria del Treball, Infermeria Familiar i Comunitària, Infermeria, Infermeria d’Empresa, Infermeria de Salut mental, Infermer Subinspector, Infermeria SAMU, Fisioterapeuta i Gestió Funció Administrativa.

També poden optar a Governanta, Higienista Dental, Enginyer Tècnic, Locutor C.I.C.U., Logopèdia, Operador central, Òptic-Optometrista, Podòleg, T.E. Anatomia Patològica, T.E. Laboratori, T.E. Medicina Nuclear, T.E. Radiodiagnòstic, T.E. Radioteràpia, Tècnic de Funció Administrativa, Tècnic de Manteniment, Tècnic en Emergències Sanitàries, Tècnic especialista en Audiologia Protètica, Tècnic especialista en Documentació Sanitària, Tècnic intermedi en Prevenció de Riscos Laborals; Tècnic Superior d’Higiene del Treball, Tècnic Superior en Psicosociologia i Ergonomia del Treball, Tècnic Superior en Seguretat a la Feina, Terapeuta Ocupacional i Veterinari Salut Pública.

Les instàncies per a la inscripció de nous candidats i per a l’actualització de mèrits i/o canvi de departament, així com tota la documentació complementària, s’obteniran al lloc web de la Conselleria de Sanitat (http://www.san.gva.es) a l’apartat Recursos Humans-Borsa de Treball-Institucions Sanitàries-Inscripció/Actualització de mèrits.

Termini de presentació d’instàncies

Alhora, ha assenyalat que el termini de presentació d’instàncies per a aquest període d’inscripció, serà del 30 d’octubre (dimecres) al 20 de novembre (dimecres) de 2013, tots dos inclusivament. La data límit de mèrits a baremar és el 30 de juny de 2013.

El procediment de sol·licitud d’inscripció i acreditació de mèrits es realitzarà d’acord amb les Instruccions indicades a l’annex de la convocatòria, on també s’indiquen els requisits de titulació per a cada una de les categories professionals convocades per a noves inscripcions, tant generals del grup com específics.

Comparteix

Icona de pantalla completa