Diari La Veu del País Valencià
Vila-real: mata la seua parella i el seu fill d’uns 10 anys i es llança pel terrat
ACN / Vila-real

El germà del presumpte homicida ha rebut una trucada perquè aquest no havia acudit a la feina i no contestava el telèfon. En arribar al domicili, ha presenciat com l’home es llançava pel balcó i ha avisat la policia.

L’home, de nacionalitat espanyola i d’uns 50 ans d’edat, ha deixat quatre cartes de suïcidi i s’ha intentat treure la vida abans per altres mitjans, segons les mateixes fonts. No consta cap denúncia anterior per violència de gènere ni cap ordre d’allunyament, ha informat la policia.

Els fets han ocorregut a les 9.00 hores d’aquest dilluns entre els carrers de Maria Cabrera i l’avinguda de la Constitució de Vila-Real (Plana Baixa).

Al lloc dels fets s’ha desplaçat una ambulància del Samu i una unitat de Suport Vital Bàsic, que no han pogut més que confirmar la mort de les tres persones.

La policia es troba investigant els dos presumptes homicidis, les morts de la dona i el fill, que s’haurien produït per apunyalament. L’home, de la seua banda, presenta ferides en haver intentat tallar-se les venes i clavar-se un ganivet a l’alçada del cor, segons han informat fonts policials.

Si es confirma la mort per violència masclista, es tractaria de la setena dona que perd la vida per aquesta causa al País Valencià al llarg d’aquest 2013.

Comparteix

Icona de pantalla completa