Diari La Veu del País Valencià
El circuit de Xest decidirà els títols de MotoGP i Moto3
EFE / València

Aquesta és la segona ocasió en què el títol de MotoGP es decideix en el traçat valencià, ja que en 2006 l’italià Valentino Rossi arribava com a líder a l’última prova amb la seua Yamaha enfront de l’Honda del nord-americà Nicky Hayden, que després d’una caiguda de l’italià en les primeres voltes de la cursa es va fer amb el títol.

L’ilerdenc Marc Márquez ha participat en tres grans premis a València des que en 2008 es va enrolar en el Mundial de Motociclisme, ja que en dues ocasions, 2008 i 2011, l’actual líder del Mundial es va perdre les últimes cites del campionat per sengles lesions.

L’experiència de Jorge Lorenzo a València és molt més àmplia. Des de 2002, el líder de Yamaha ha completat deu grans premis a Xest i solament es va veure obligat a perdre’s, fa dos anys, la seua cita amb el públic valencià.

En la categoria de Moto3, tres pilots tenen opcions de títol, Luis Salom, Maverick Viñales i Alex Rins, que arriben separats per sols cinc punts en la classificació general. El que guanye la carrera d’aquests tres pilots s’endurà el títol.

Comparteix

Icona de pantalla completa