Diari La Veu del País Valencià
La banda britànica Echobelly inaugura el Tapes Festival d’Alzira
RedactaVeu / Alzira

La inauguració del Tapes Festival anirà a càrrec de la banda britànica Echobelly, que acudeix a la ciutat d’Alzira aquest cap de setmana per a oferir el seu únic concert a l’Estat espanyol, amb motiu de la campanya ‘Música per Menjar’, d’ajuda al banc d’aliments de Creu Roja. La banda aprofitarà per a signar discos i conéixer de prop els seus fans.

El Tapes festival començarà hui dissabte 26 d’octubre a les 18 hores i es desenvoluparà fins a les 22 hores en la zona de bars del Cinema Colón d’Alzira. A les 19 hores Sonya Madam i Glenn Johansson, d’Echobelly, arribaran a la zona situada en el centre històric de la ciutat per a inaugurar oficialment el ‘Tapes Festival’.

Aquesta activitat ja és un clàssic dins de la programació de concerts que el Qfestival desenvolupa al llarg de l’any a Alzira, fora del festival principal del mes d’abril.

Es tracta d’una combinació de música i gastronomia. L’activitat es desenvolupa en dos espais, a la vesprada (de 18 a 22 hores) en la zona de tapes del Cinema Colón d’Alzira, amb l’actuació de dj’s (pop, Indie, remember, etc) i del showman Pablo Bloom, que oferirà un peculiar tribut a Elvis, The Legends, Roy Orbison, Jerry Lee Lewis, Queen, etc. Aquesta activitat està oberta a tots els públics.

Echobelly, únic concert a l’Estat espanyol

A la nit a partir de les 23 hores l’activitat es trasllada a la Sala Vintage d’Alzira, on el plat fort serà el concert d’Echobelly (acústic). La banda britànica Echobelly va entrar en la llista de memorables en la dècada dels 90, al costat de bandes com a Oasis, Blur, Pulp, Elàstica o Supergrass. L’activitat està dirigida a majors de 18 anys.

A més d’Echobelly aquesta nit actuaran la banda emergent d’Ontinyent Hèlsinki, en format també acústic, i per a tancar la vetlada El Carter Rocker, que ens oferirà un tribut ple de clàssics del rock del segle XX.

Comparteix

Icona de pantalla completa