Diari La Veu del País Valencià
Més de 1.100 músics de la Ribera Alta interpretaran la Muixeranga d’Algemesí
José Vicente Girbés / Algemesí

Més de 1.100 músics pertanyents a 19 societats musicals de la comarca interpretaran peces de música festera des del carrer Muntanya fins a arribar a la Plaça Major, on se’ls imposarà un corbatí commemoratiu de l’acte per part de les autoritats presents. Com a clausura, totes les bandes a l’uníson interpretaran conjuntament.

La Muixeranga d’Algemesí, una peça en la qual també participaran la Colla de Dolçainers d’Algemesi i la Colla de l’Escola Municipal de Tabalet i Dolçaina. Mentre la música sona, es realitzaran dues torres humanes a càrrec de les dues muixerangues de la localitat.

Les societats musicals participants són la Societat Artística Musical d’Alcàntera de Xúquer, Ateneu Musical de Rafelguaraf, Societat Musical de Benimuslem, Societat Artística Musical de Benifaió, ACM Sant Joanet, Associació Musical La Filharmònica Alcudiana, Agrupació Musical Enovense, Societat Artística Musical d’Alginet, Societat Musical La Barraca d’Aigües Vives, Unió Musical de Benimodo, Unió Musical de La Pobla Llarga, Agrupació Musical L’Artística de Carlet, Lira i Casino Carcaixentí, Lira Castellonera de Castelló de la Ribera, Societat Unió Musical de Carlet, Societat Musical de Guadassuar, Societat Musical d’Alzira, Societat Unió Musical d’Alberic i Societat Musical d’Algemesí.

Comparteix

Icona de pantalla completa