En tren a la Fira de Tots Sants de Cocentaina

S'amplien els horaris entre la ciutat del Comtat i València els dies del certamen
21 octubre 2013 01:00h
RedactaVeu / Cocentaina

La 667a Fira de Tots Sants de Cocentaina ha apostat pel tren com a mitjà de transport per poder arribar i gaudir del certamen comercial més important del País Valencià que arribarà a la capital del Comtat entre l'1 i el 3 de novembre. Així, durant aquestes setmanes prèvies, els responsables del Departament de Fira s'han reunit amb els responsables de Renfe per tal de buscar vies de col·laboració i afavorir, per una banda el transport ferroviari i per l'altra la promoció del certamen entre les diferents comarques valencianes.

Tal i com apuntava el regidor de Fira, Vicent Sandoval, s'ha acordat iniciar una important campanya de difusió de la Fira de Tots Sants a les principals estacions de les comarques del País Valencià. A més, també es col·locaran cartells adhesius a l'interior dels vagons pels quals cada dia passen milers de persones que podran així assabentar-se de la celebració de la Fira de Cocentaina amb només un colp d'ull.

Per altra banda, i per als dies centrals del certamen, s'ha acordat un important increment dels horaris de tren entre València i Cocentaina, amb o sense transbordament a Xàtiva. Gairebé s'han doblat les opcions d'arribar a Cocentaina amb el tren durant aquests dies.

A més, Vicent Sandoval avança que s'està perfilant la possibilitat de repartir fullets informatius de la Fira de Tots Sants en els trens que cobreixen el trajecte Gandia-València i Xàtiva-València.

Canvis a la Fira del Turisme

L'aposta de la Fira de Tots Sants per atreure més turisme és forta i decidida. Mostra d'açò és la campanya encetada amb Renfe però també els canvis que s'aplicaran a la Fira del Turisme per aconseguir que aquest espai tinga més presència al certamen i obtenir així el reconeixement, tant dels visitants com dels agents turístics professionals que volen aprofitar la Fira per promocionar les seues destinacions o les seues propostes. D'aquesta manera, en aquest 2013, la Fira del Turisme es traslladarà al carrer Roger de Llúria, on es concentraran més de 25 estands amb les propostes més variades, tant de les nostres comarques com de la resta de territori del País Valencià.
 

Ara fa uns dies es va activar l'aplicació per a 'smarthphones' de la 'Fira de Cocentaina'. Tal i com apunten els seus creadors, de l'empresa Desarrollo Local 360, en pocs dies l'app -disponible per a iOS i Android- ha acumulat més de 700 descàrregues, i s'espera que siguen moltes més en els pròxims dies. Aquest tipus de plataformes són cada vegada més habituals per poder gaudir, als nostres dispositius mòbils, de tota la informació necessària quan visitem algun lloc. Amb ella a la nostra mà podem consultar la programació d'actes, els plànols dels diferents recintes i zones, la ubicació dels aparcaments depenent de la zona per on accedim al poble, els punts d'informació físics...

A més, a l'aplicació per a mòbil s'ha unit la configuració d'un fullet virtual que igualment recull tota aquesta informació mitjançant l'escaneig d'un codi QR.

Descargas

next