Diari La Veu del País Valencià
El futur de les societats musicals a debat en Algemesí

José Vicente Girbés / Algemesí

Com és habitual, l’Assemblea començarà el dissabte per la vesprada i es desenvoluparà fins al diumenge al migdia. No obstant això, ja el dissabte al matí tindrà lloc l’acte oficial d’obertura de curs a les escoles de música, per la qual cosa està previst que des de primera hora siguen molts els representants de les societats musicals federades que comencen a arribar a Algemesí per a participar en aquest fòrum anual.

Una trobada en la qual la Federació exposarà davant els seus associats els projectes i activitats desenvolupats al llarg de l’últim exercici. Dotze mesos intensos que, a més, han coincidit amb la celebració del III Congrés General de Societats Musicals.

Amb el lema ‘De la memòria a la innovació’ els membres del col·lectiu musical valencià han tingut l’oportunitat d’opinar sobre qüestions que els afecten. Per açò, aquesta Assemblea es constitueix com el fòrum ideal per a definir les línies que han de marcar el futur de les societats musicals.

El Teatre Municipal d’Algemesí, amb una capacitat aproximada de 470 places i situat al centre de la població, és el lloc on se celebrarà l’esdeveniment.

A més de la part institucional i pròpia de l’Assemblea s’està organitzant una sèrie d’activitats i visites perquè els assistents puguen conéixer la cultura i les tradicions del poble.

Entre aquestes, els membres de l’assemblea podran gaudir d’una desfilada a càrrec de les bandes de la comarca de la Ribera Alta el dissabte per la vesprada.

Comparteix

Icona de pantalla completa