“No ens done lliçons sobre assessors, senyor Fabra”, per Emili Altur

Resposta del portaveu municipal de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, a les declaracions en seu parlamentària del president de la Generalitat
17 octubre 2013 01:00h
RedactaVeu / Burjassot

Emili Altur, portaveu municipal de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, ha volgut contestar les declaracions d’Alberto Fabra en seu parlamentària, en resposta al síndic de Compromís, Enric Morera. “Mostrem el nostre rebuig a les paraules agressives del President interí de la Generalitat Valenciana, on governa l’únic tripartit popular de l’estat espanyol. És a dir, el PP espanyol, el PP valencià dels imputats i el PP valencià Mostrem la nostra sorpresa davant el trencament del diàleg iniciat amb la consellera d’Educació arran del cas del CEIP Sant Joan de Ribera. Ens agradaria saber qui marca la política educativa de la Generalitat: un President que ha perdut el nord o la consellera d’Educació, qui queda completament desautoritzada”.

“Sembla que el Senyor Fabra encara no s’ha assabentat que l’educació és competència de la Generalitat Valenciana, malgrat la deixadesa de funcions que fa aquesta institució. Des de l’Ajuntament de Burjassot continuem invertint perquè tota la ciutadania tinga accés a una educació pública i de qualitat”, ha afegit Altur.

El portaveu municipal de Compromís ha declarat que “el que ha de fer és reclamar davant les autoritats econòmiques espanyoles allò que ens pertoca als valencians i no jugar a la 'ienka' política d’un pas avant i un pas enrere depenent de qui governe a Madrid. Potser si vosté pagara en temps i forma el que deu als Ajuntaments (com al de Burjassot), nosaltres podríem fer-nos càrrec de les competències que vostés no assumeixen”.

“L’actual president de la Generalitat Valenciana, que no ha estat escollit democràticament pel poble valencià, hauria de deixar d’injuriar l’Ajuntament de Burjassot amb afirmacions falses com que aquest consistori té més assessors que treballadors al departament de Benestar Social. Aquest departament té una plantilla de 40 treballadors, mentre que tots els grups polítics amb representació compten amb 5 persones de confiança en total. No ens done lliçons, Senyor Fabra, quan a vosté se li acumulen els assessors pels corredors de la Generalitat. Alguns d’ells, de fet, estan dedicats a jornada completa a difamar, i el que hauria de fer vosté és controlar-los. Marque de prop els seus cadells amb sou públic que dediquen la seua jornada laboral a injuriar descaradament mentre diuen que a Burjassot tanquem escoles infantils. Això és completament fals”. Altur ha instat Fabra, “perquè ens explique quin és el personal de confiança a les empreses públiques de la Generalitat, o potser ja no ho pot fer, ja que gràcies a la seua nefasta gestió les estan tancant totes”.

Finalment, Emili Altur, portaveu municipal de Compromís a l’Ajuntament de Burjassot, ha afirmat que el PP de Burjassot “fa un dubtós favor al poble que diu defensar, quan manipula dades, menteix i desinforma el seu grup parlamentari amb falsedats". Així doncs, Altur, els ha instat a treballar pel municipi amb lleialtat institucional i a deixar d’encoratjar els grups antidemocràtics que difamen i injurien a les xarxes socials. En qualsevol cas, i com a mostra de bona voluntat, Altur invita el President de la Generalitat Valenciana a mantenir un diàleg obert i profitós amb l’Ajuntament de Burjassot oferint-li de primera mà "que vinga a conéixer totes les instal·lacions educatives públiques del municipi de Burjassot. Estaríem encantats de rebre’l i mostrar-li en directe quina és la realitat educativa del nostre poble”.

next