Diari La Veu del País Valencià
Intersindical convoca mobilitzacions a les Administracions Públiques
RedactaVeu / València

El personal al servei de les Administracions Públiques està “suportant” quatre anys de retallades i congelacions de drets i retribucions. En 2014, el Govern de l’Estat torna a congelar els salaris i el de la Generalitat no deixa clar si derogarà el Decret Vela o si el substituirà per altres retallades. Des d’Intersindical Valenciana es considera que cal pressionar al màxim per tal que en la Mesa General prevista per al 23 d’octubre el Consell no presente una nova bateria de retallades a través d’un nou decret que substituïsca el decret Vela.

Per tot això, Intersindical Valenciana convoca tot el personal públic de tots els sectors (Administració General de l’Estat, Administració Local, Administració de Justícia, Administració de la Generalitat, Ensenyament Públic no universitari, Universitats, Sanitat, Correus i empreses, fundacions i ens públics), a concentrar-se a les portes dels centres de treball.

Així mateix, convoca les següents manifestacions a València que seran a les 10 hores de demà divendres dia 18 d’octubre:

Manifestació/Concentració A:

Concentració davant l’IES Lluís Vives i l’Estació del Nord, carrer Marqués de Sotelo cantó al carrer de Xàtiva de València, on s’uneixen les següents manifestacions:

Direcció Provincial de l’INSS (des del carrer Bailén, 46)

Ajuntament de València (des de l’Ajuntament)

Delegació d’Hisenda (des de Guillem de Castro)

Serveis Territorials de Benestar Social i Ocupació (des de Baró de Càrcer)

Les manifestacions unides efectuaran la Manifestació des de la concentració pel carrer de Colom fins la Delegació del Govern.

Manifestació/Concentració B:

Ajuntament nou (Tabacalera), C/Amadeu de Savoia, C/Naturalista Rafael Cisternes, C/Misser Mascó, c/Doctor Moliner, Av. Blasco Ibáñez, Av. Suècia, C/ Misser Mascó i c/Amadeu de Savoia fins el punt d’eixida.

Manifestació/Concentració C:

Plaça de Manises, C/Cavallers, Pl. de la Mare de Déu, C/ Micalet, Pl. Reina, C/ Barchilla, Pl. Arquebisbat, C/Palau, fins el número 12.

Comparteix

Icona de pantalla completa