Absolt Joan Baldoví en no quedar acreditat que insultara un edil del PP

Se l'acusava de dir "ja ve d'esnifar" i "la figa ta mare"
15 octubre 2013 01:00h
Europa Press / València

La sentència, datada el passat 7 d'octubre, explica que Carlos Ramírez va denunciar que Joan Baldoví, durant un ple municipal el 4 d'octubre de 2012, es va dirigir a ell dient-li: "Ja ve d'esnifar" i "la figa ta mare".

El jutge assenyala que no han quedat acreditats els fets denunciats, ja que, després d'analitzar la gravació del ple, "les suposades versions proferides no s'escolten". Alhora, van declarar tres testimonis per cadascuna de les parts. Per la part denunciant, tres regidors del PP van manifestar haver sentit ‘amb claredat’ aquestes expressions.

Tot i això, dos d'ells van indicar que entre la frases "Ja ve d'esnifar" i "la figa ta mare", Ramírez va dirigir alguna expressió a Baldoví. Tot i això, una altra testimoni va assegurar que les dues expressions van ser seguides.

Respecte a les declaracions dels testimonis del denunciat, dos van negar haver sentit aquestes frases. Un altre d'ells, una regidora de la coalició, va explicar que parlant amb el denunciat fora de micròfon, van comentar que els membres del PP estaven "nerviosos", per la qual cosa aquesta edil va comentar que "es prengueren un Diazepan" i Baldoví va afegir: "O que es facen una esnifaeta".

La part denunciant demanava una pena de 30 dies de multa amb una quota diària de 15 euros, mentre que el lletrat del denunciat sol·licitava l'absolució del seu defensat. Per part seua, el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 6 de Sueca ha absolt Joan Baldoví perquè considera que no han quedat acreditats els fets denunciats.

Descargas

next