Diari La Veu del País Valencià
Concentracions contra la LOMQE
RedactaVeu / València.

Hui, dijous 10 d’octubre, està prevista l’aprovació de la LOMQE en el Congrés. Des de STEPV – Intersindical Valenciana, en el marc de les mobilitzacions convocades contra aquesta llei i de la convocatòria de vaga del 24 d’octubre, s’ha decidit convocar concentracions de rebuig en algunes localitats, precisament el mateix dia en què està prevista l’aprovació de la llei.

La LOMQE és una llei clarament “segregadora, classista, mercantilista, privatitzadora, antidemocràtica, sexista i antivalenciana que només té el suport del PP, UPD i la jerarquia catòlica”, argumenten des del sindicat. “Mentre que la majoria dels partits polítics, els sindicats, les associacions de pares i mares, les organitzacions estudiantils i el conjunt de la societat no la comparteixen”, asseguren.

El Sindicat defensa una llei que considere l’ensenyament públic “com l’eix vertebrador del sistema educatiu; possibilite una veritable gestió democràtica dels centres; siga una escola inclusiva, laica, valenciana, de qualitat…i respecte els drets del personal que hi treballa”.

Per això, “cridem a la societat valenciana a participar en les concentracions de hui, 10 d’octubre i en totes les mobilitzacions convocades (més informació ací).

Us adjuntem la primera relació de poblacions on es faran les concentracions:

Concentracions en ciutats i pobles a les 18:00 hores: València, plaça de Manises; Alacant, c/ Maissonave (davant Galerias Preciados); Castelló, plaça Maria Agustina (19 hores); Massamagrell, plaça de la Constitució (17 hores); Gandia, a la plaça Major; Altea, plaça de l’Ajuntament; Dénia, glorieta País Valencià (19:30 hores); Alcoi, plaça de l’Ajuntament; Torrevella, plaça de l’Ajuntament; Elx, plaça de l’Ajuntament; Vall d’Uixó, plaça de l’Ajuntament; i Benicarló, plaça de l’Ajuntament.

Comparteix

Icona de pantalla completa