Diari La Veu del País Valencià
‘M’estime molt Estellés’, nou projecte de VerdCel a la xarxa
RedactaVeu / València

VerdCel llança un nou treball a la xarxa, ‘M’estime molt Estellés’. El projecte ja fet realitat naix arrel de la musicació per VerdCel del poema de Vicent Andrés Estellés M’estime molt el meu país; aplega l’enregistrament d’aquest tema musical, un vídeo que acompanya visualment el text fet cançó i la seua difusió a la xarxa a través d’aquesta web.

A la pàgina web, a banda del vídeo, la lletra, el poema, un comentari del text realitzat per David Galbis i la cançó per descarregar, trobareu un documental extraordinari: ‘Del Roig al Blau. La transició valenciana’ de Llorenç Soler (produït per la Universitat de València).

La connexió entre el text del poema estellesià i el que ens explica el documental posa de manifest un dels fets històrics potser desconeguts: ‘La Batalla de València’.

La web es complementa amb un mostrari de notícies d’actualitat en relació a aquests fets i conseqüències.

El vídeo de ‘M’estime molt el meu país’ ha estat realitzat en col·laboració amb el col·lectiu audiovisual Melderomer.tv, que ha cedit imatges de les mobilitzacions valencianes més destacades d’aquests últims temps.

Text, cançó i vídeo mostren també aquest passat i present, aquesta correlació entre paraules, música i imatge.

>

M’estime molt el meu país – VerdCel (V.A. Estellés)

Comparteix

Icona de pantalla completa