Diari La Veu del País Valencià
9 d’Octubre: Intersindical Valenciana crida a la mobilització social
RedactaVeu / València.

Intersindical Valenciana fa una crida a la mobilització social per defensar els drets socials, lingüístics i nacionals de les valencianes i valencians. El Sindicat considera que la situació generada per les polítiques de Camps i Fabra, amb la discriminació que patim per la manca de finançament del País Valencià que practica el govern espanyol i les polítiques antisocials aprovades per Rajoy estan “empobrint-nos i posant-nos en una situació molt complicada”.

Per això, davant de les seues polítiques que només beneficien una minoria en contra del 99% de la població, “apostem per una gran mobilització social del conjunt de les treballadores i treballadors, de les dones, els joves, els pensionistes, les persones immigrants… per forçar un canvi real de les polítiques”. “Unes polítiques que generen ocupació, respecten els drets socials i individuals, ens facen avançar cap a un millor repartiment de la riquesa i cap a una societat igualitària i permeten exercir el nostre dret a decidir com a poble”.

Intersindical Valenciana participarà en diversos actes que commemoren el 9 d’Octubre i, especialment, en la manifestació que tindrà lloc a la vesprada a València. En aquesta ho farà amb una pancarta amb el lema ‘Volem decidir’. El lema té una significació especial ja que s’exigeix que les valencianes i valencians “puguem decidir sobre tots aquells assumptes que ens afecten i que no ho facen altres per nosaltres. Volem decidir sobre el nostre futur nacional com a poble, però també sobre les polítiques econòmiques, socials, educatives, sanitàries, sobre els nostres drets individuals… És a dir, ser el subjecte polític i no estar condicionats per les decisions que es prenen a Brussel·les o Madrid”.

Finalment, des de la Intersindical Valenciana es fa una crida a la participació de la societat valenciana en tots els actes unitaris convocats “per expressar la nostra voluntat de refermar-nos com a poble i de canviar la situació tan greu que estem patint en aquest moment”.

Comparteix

Icona de pantalla completa