Educació promet iniciar aquest curs el nou Sant Joan de Ribera de Burjassot

L’Ajuntament es compromet a escometre la demolició, com a màxim, a finals d'any, coincidint amb les vacances escolars de Nadal
7 octubre 2013 01:00h
RedactaVeu / Burjassot.

L'alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià, es va reunir ahir dilluns amb la consellera d'Educació, Mª José Català, amb l'objectiu de seguir avançant en les solucions per al CEIP Sant Joan de Ribera. Al final de la reunió, el primer edil va declarar que “ambdues institucions continuen avançant en les línies de treball a seguir per ambdues parts. Per part de la Conselleria, continua el compromís d'escometre les obres de rehabilitació del centre, al llarg del present curs 2013-2014. De fet, el projecte de rehabilitació està elaborat i, pròximament, es presentarà per registre d'entrada en el Consistori”.
 
Per part de l'Ajuntament de Burjassot, “el projecte per a la demolició de l'edifici contigu al centre Sant Joan de Ribera està també elaborat i nosaltres també ens comprometem a escometre la demolició, com a màxim, a finals d'any, coincidint amb les vacances escolars de Nadal. Paral·lelament també s'estan accelerant els tràmits burocràtics perquè la Conselleria lliure les claus del nou centre d’Ausiàs March. Serà allí on es traslladen els alumnes de la línia en valencià del Sant Joan de Ribera, que de moment s'han quedat en la part no afectada de l'edifici antic, i allí, en Ausiàs March, rebran les classes durant el transcurs de les obres”.

next