Diari La Veu del País Valencià
Bona acollida de la Fira Gastronòmica de l’Alcúdia
RedactaVeu / l’Alcúdia.

Dissabte 5 de setembre va tindre lloc la inauguració oficial de la XIX Fira Gastronòmica del País Valencià a l’Alcúdia.

L’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, l’exalcalde i diputat en Les Corts Francesc Signes i el president de la Fira, Lluís Ribera, van encapçalar la comitiva formada per tota la corporació municipal i representants de la CANSO i del CRDO Kaki de la Ribera.

Després de tallar la cinta, la comitiva va visitar tots els estands de la Fira Gastronòmica, tastant els productes que ofereixen i comentant amb els expositors les expectatives respecte a aquesta XIX edició de la Fira.

Pel que fa a l’assistència de veïns i visitants, després d’un matí un poc tebi, la vesprada va complir totes les expectatives, sobretot a partir de la posta del sol, ja que la forta calor de dissabte no convidava a passar hores passejant. Tant és així que l’horari de tancament es va allargar, ja que a les 10 de la nit la fira estava plena de visitants, especialment a la zona de restauració que no tancà les portes fins a mitjanit.

El diumenge va ser un dia magnífic de fira en què una multitud de visitants passaren pel recinte tant de matí com de vesprada. Els firaires estan contents, encara que amb la prudència lògica per veure què és el que passa en els tres dies de fira que queden i, sobretot, esperant que l’oratge continue acompanyant.

Comparteix

Icona de pantalla completa