Diari La Veu del País Valencià
El Sant Joan de Ribera de Burjassot precisa de solucions concretes i ràpides
RedactaVeu / Burjassot

L’Ajuntament de Burjassot i la Conselleria d’Educació tornen a reunir-se. L’alcalde de Burjassot, Jordi Sebastià i la regidora d’Educació, Mª Luz Andrés, han anunciat una reunió, que tindrà lloc dilluns 7 d’octubre a les 13 hores a la Conselleria, amb la consellera d’Educació, Mª José Catalá i amb el secretari autonòmic d’Educació, Rafael Carbonell.

El tema a tractar serà el CEIP Sant Joan de Ribera i les pròximes accions a executar pel que fa al seu futur. En la reunió s’abordaran plantejaments que són necessaris acabar de perfilar i tancar. Així, tant l’alcalde com la regidora d’Educació esperen eixir de la reunió amb objectius definits, amb els compromisos adquirits per part de la Generalitat tancats i amb terminis d’execució concrets. “El CEIP Sant Joan de Ribera precisa de solucions concretes i ràpides i així li ho exigirem a la Conselleria” han declarat des del Consistori.

Mentrestant, el passat 9 de setembre va començar el curs per als alumnes del centre, la zona afectada del qual va ser declarada en ruïna econòmica per l’Ajuntament de Burjassot. Els alumnes de la línia en castellà s’han ressituat entre els col·legis Villar Palasí i La nostra Senyora dels Desemparats, mentre que la zona no afectada del col·legi Sant Joan de Ribera ha acollit als alumnes de la línia en valencià.

Comparteix

Icona de pantalla completa