Diari La Veu del País Valencià
Tot a punt per al 19é Aplec del Benicadell
RedactaVeu / Vall d’Albaida

Des de 1994, per 19é any consecutiu, Compromís de la Vall d’Albaida celebrarà la Diada del País Valencià amb un ascens al cim del Benicadell, on es deplegarà una gran senyera de 135 m² al cim de l’emblemàtic paratge comarcal.

Tots els col·lectius de la formació a la comarca, des de fa 19 anys, es troben per pujar junts al cim i celebrar la nostra diada nacional desplegant la senyera al mateix cim, la qual es pot vore des de Beniatjar donada la seua extensió.

Enguany l’Aplec del Benicadell serà aquest diumenge, 6 d’octubre, i han anunciat l’assistència el diputat a les Corts espanyoles, Joan Baldoví i Fran Ferri, Diputat a les Corts valencianes.

Els assistents, entre els que es troben, alcaldes, regidors, militants i simpatitzants de Compromís, així com qualsevol persona que vulga passar un matí agradable i celebrar la diada valenciana, es trobaran a les nou del matí a la casa del guarda, al terme de Beniatjar, i pararan a esmorzar a les deu a la Cava.

L’acte més protocol·lari tindrà lloc al bar de la piscina de Quatretonda, a les dues de la vesprada, amb intervencions, després de dinar, dels Diputats Joan Baldoví i Fran Ferri, així com Jesús Pla, alcalde d’Agullent, i Joan Gilabert, portaveu comarcal de Compromís.

La participació en l’aplec és lliure; només cal fer reserva per al dinar a través del telèfon 606176695 o enviar un correu a [email protected].

Comparteix

Icona de pantalla completa