Llíria serà la seu del V Congrés Iberoamericà de Compositors

L’esdeveniment està dirigit a compositors, intèrprets, professors, músics i editorials
25 gener 2013 01:00h
RedactaVeu / Llíria
 
Esta trobada va nàixer l'any 2002 a la ciutat brasilera de Tatui a fi d'intercanviar experiències i actuar en conjunt per a potenciar i promocionar l'univers bandístic als països iberoamericans.
 
L'última edició es va celebrar a Santa Creu de Tenerife amb la participació de més de 500 professionals de la música.
 
“Per al nostre municipi és un honor ser l'amfitrió d'un esdeveniment d'estes característiques, amb un important impacte cultural, ja que a més de tindre el reconeixement de Ciutat de la Música, comptem amb dos societats musicals centenàries i de gran prestigi mundial”, ha manifestat l'alcalde edetà.
 
La regidoria de Cultura, Educació i Festes de l'Ajuntament de Llíria serà la responsable de l'organització del congrés, amb la col.laboració de la Banda Primitiva i la Unió Musical, així com altres entitats i personalitats.
 
Este esdeveniment està dirigit a compositors, directors, intèrprets, professors i estudiants de música, i editorials i indústria del sector.
 
Durant les jornades, es realitzaran actes culturals com  conferències, taules rodones i concerts. Totes les activitats seran d'entrada lliure per al públic. Per això, “convide tots els músics i veïns de Llíria a assistir a este esdeveniment que, segur, resultarà molt interessant”, ha declarat Manuel Izquierdo.

next