Diari La Veu del País Valencià
La patronal empresarial posa a la mateixa altura Compromís que al PP i PSOE
RedactaVeu / València

Per a Enric Morera, “s’ha dissenyat una operació de màrqueting per a salvar el ‘soldat’ Fabra i la imatge del PP. Com no ixen els comptes cal generar un culpable extern, neutralitzar els partits de l’oposició amb un consens perquè el dany social que s’està fent amb l’austericidi cal socialitzar-lo. I per ací no passarem: el PP és culpable en els últims anys de generar un deute il·legítim, que no ha de pagar el poble llevant el futur a xiquets i joves amb la seua educació, els malalts amb una sanitat pagada o els treballadors públics. No acceptarem lliçons d’aquells que apadrinen les retallades i tenen amnèsia per a totes les malifetes que s’han comès en aquesta terra. Ni dels qui els sembla bé que als bancs arriben 230.000 milions de diner públic i no es planten davant els 13.000 milions que ens deuen per un finançament injust”.

Morera ha explicat que la situació, “ja no és per a fer declaracions, és per a passar a l’acció. Si l’Estat ens transfereix la gestió de la sanitat i educació ens ha d’enviar els recursos suficients i no ho fa. Ens estan estafant, així de clar. I si ens ho envien, és que ens estem gastant eixos diners per a pagar el deute generat per la festa en la gestió del Partit Popular. Els que abans aplaudien la Fórmula 1 o la Copa Amèrica, que els traguen les castanyes del foc als malbaratadors”.

En aquest sentit, Morera considera que al Partit Popular “se li ha donat cobertura de totes classes des del món empresarial i ara paguem les conseqüències. Que no vinguen a ficar-nos a tots en el mateix sac i a demanar més ‘paripés’, més consensos perquè no serveixen per a res. Ja tenim declaracions institucionals de sobres, el peritatge de la comissió d’experts que certifica l’espoli dels últims deu anys, informes sobre la discriminació en inversions territorials. Ja no és moment per a més paraules. És l’hora de passar a l’acció”.

Comparteix

Icona de pantalla completa