Diari La Veu del País Valencià
Detingudes sis persones per preparar el segrest d’un empresari alcoià
Europa Press / Alacant

Entre les gestions realitzades, els detinguts presumptament havien contactat amb un individu que tenia una pistola detonadora i que amb ella intentarien intimidar l’empresari i la seua família. Igualment, havien dut a terme tasques de vigilància del xalet on residia per controlar les eixides i entrades dels seus habitants, horaris i tots els seus moviments.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, agents de la Brigada Local de Policia Judicial van iniciar les recerques que van permetre comprovar la veracitat de la conspiració, amb la qual cosa van aconseguir avortar el pla i detenir tots els implicats.

Els agents van realitzar un registre en un domicili, en el qual van intervenir una pistola detonadora i nou cartutxos, amb què suposadament pretenien intimidar l’empresari per a aconseguir les seues pretensions.

Les sis detencions es van dur a terme a Alcoi. Entre els detinguts hi ha cinc homes i una dona, de nacionalitats espanyola, equatoriana i colombiana. Tots ells, una vegada instruïdes totes les diligències policials, van passar a la disposició del jutjat de guàrdia.

Comparteix

Icona de pantalla completa