Diari La Veu del País Valencià
Xeraco serà governada per Compromís i PSPV
EFE / València

Així ho ha confirmat el nou alcalde, que ha sigut triat després de la presentació de la moció, amb el suport dels dos regidors de Compromís i els cinc del PSPV, enfront dels sis regidors del Partit Popular.

L’acord entre ambdues formacions adjudica a Compromís, a més de l’alcaldia, les àrees d’urbanisme, hisenda i policia, mentre que el PSPV tindrà la tinença d’alcaldia i la resta d’àrees municipals.

Serralta ha explicat que, de cara a les pròximes eleccions de 2015, Compromís i PSPV analitzaran la possibilitat d’aconseguir un pacte d’esquerres “de mínims” per a assegurar-se el govern de Xeraco.

El PP havia convocat per a hui un acte de suport a l’anterior regidor, Avelino Mascarell, segons Serralta, qui ha assenyalat que el deute municipal se situa entorn del 60% sobre el pressupost, que ronda els cinc milions d’euros.

Afegeix que l’oposició no va voler paralitzar l’acció de govern i va aprovar els pressupostos de 2011 i 2012, encara que el PP “ha menyspreat” les propostes de l’esquerra malgrat trobar-se en minoria.

Comparteix

Icona de pantalla completa