Diari La Veu del País Valencià
Els empresaris reclamen la finalització de la línia de l’AVE València-Alacant
EFE / València

Boluda ha insistit durant una roda de premsa que les expropiacions d’aquest tram ja s’han efectuat i que les vies ja existeixen, “solament caldria reconvertir-les”.

Una vegada conclòs aquest tram, el portaveu de l’AVE creu que el temps de trajecte entre aquestes dues ciutats es reduiria de 90 a 50 minuts, “com a molt”. També s’ha referit al traçat ferroviari entre Saragossa i València com “infumable”, “una catàstrofe, es troba sense electrificar”, tot açò a pesar que ho considera clau “per a Espanya i València a l’hora d’eixir o portar mercaderies del nord”.

Sobre el Corredor Ferroviari Mediterrani ha assegurat: “Si no haguérem reclamat el tercer carril del Corredor encara estaríem esperant”. Preguntat pel recurs presentat per l’Ajuntament de Tarragona sobre el tercer carril del Corredor, Boluda ha afirmat que no creu que vaja a suposar cap problema perquè les expropiacions “ja estan fetes”, si bé ha apostat per “asseure’s amb els afectats, arribar a un acord i modificar el que siga necessari”.

Respecte a les ampliacions dels ports de Barcelona i València, Boluda ha destacat que en el primer cas es va desviar el llit d’un riu i es va actuar sobre el delta del Llobregat, mentre que a València “sorgeixen veus que alerten de la destrucció de Pinedo”.

Comparteix

Icona de pantalla completa