Diari La Veu del País Valencià
FGV restableix el dilluns els horaris habituals en les línies 1, 3 i 5 del Metro
RedactaVeu / València

La Generalitat ha informat que les Línies 4 i 6 del tramvia van retornar a les freqüències ordinàries el passat 2 de setembre. La informació sobre els nous horaris estarà exposada a les estacions de la xarxa de Metrovalència a la disposició dels clients i igualment es poden consultar a la pàgina web www.metrovalencia.es i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client, així com a través de xarxes socials.

Amb els horaris d’estiu, s’havia modificat la freqüència de pas dels serveis que són iguals als dels dissabtes de la resta de l’any. La programació de serveis d’estiu no ha afectat als dissabtes, diumenges i festius, que han mantingut l’horari habitual.

En els mesos d’estiu decreix de forma molt notable el nombre d’usuaris de Metrovalència i de fet, el passat any la xifra total de viatgers de juliol va ser de 4.414874, la qual cosa va suposar un descens del 19,3 per cent pel que fa als registres del mes anterior, 5.471.755 viatgers, i del 26,4 per cent en relació amb el total de viatgers transportats al maig, 6.000.910.

A l’agost el descens és encara major, en 2012 es van comptabilitzar 3.344.160 clients, un 44,2 per cent menys respecte al mes de maig d’aqueix mateix any.

La decisió plantejada per FGV està d’acord amb altres mesures adoptades en altres àmbits de la gestió pública com a conseqüència de la crisi o en altres explotacions de transport com RENFE, TMB a Barcelona, Metro Madrid o Metro Bilbao.

Comparteix

Icona de pantalla completa