Diari La Veu del País Valencià
Al Tall per sempre. L’últim concert
RedactaVeu / València

Vicent Torrent, Manolo Millares, Jordi Reig i Maribel Crespo, els quatre components d’Al Tall, han expressat, cadascun a la seua manera, els sentiments davant el final d’un cicle, Al Tall com a grup, encara que cadascun mantindrà les seues pròpies activitats.

Torrent ha assegurat que “és el final d’un cicle en el qual hem volgut cantar per a regenerar la consciència col·lectiva del poble, però continuarem lluitant per un país viu. Aquest últim any ha sigut de cinema, per açò podem dir adéu amb un somriure”.

“El concert final serà un repertori de la història del grup, un repàs en què també estaran present convidats com Miquel Gil, Rafa Xambó o Pau Alabajos”, ha afirmat Manolo Millares. Repassant el passat del grup, el músic va centrar el seu valor a haver-hi realitzat un treball minuciós i fidel sobre el patrimoni musical valencià: “Deixem per al poble un tresor i un patrimoni que val la pena”.

Jordi Reig, per la seua banda, ha agraït a tots els que han participat en el grup durant 38 anys; músics, però també tècnics i diferents tipus de col·laboradors. Per a Reig “Al Tall transmet col·lectivitat. Una de les claus de tants anys junts són els assajos, en els quals he gaudit encara més que els concerts”.

Per a Maribel Crespo Al Tall “m’ha marcat, he crescut com a persona i com a músic amb aquest grup. Continuaré treballant en altres projectes, però sempre estaran influïts per aquesta experiència”.

Queden algunes actuacions en les pròximes setmanes: demà a Manresa, Corbera, 5 d’octubre, Castelló, 8 d’octubre, Teulada, 9 d’octubre i el concert final de València el 18 d’octubre.



Preguntats pel balanç del millor i el pitjor de tants anys, Millares ha afirmat la seua impressió que el millor de la trajectòria del grup van ser els primers anys i també aquests últims i que, al mig, va haver-hi moments complicats amb prou faenes quatre actuacions per any. Una trajectòria “entrepà”, segons el músic, que es podrà apurar, per última vegada, el 18 d’octubre a València.

Comparteix

Icona de pantalla completa