Diari La Veu del País Valencià
Quasi 60 empreses donen suport ja al Pacte contra la Violència sobre la Dona
EFE / València

La consellera de Benestar Social, Asunción Sánchez Zaplana, ha apel·lat al “compromís ferm” d’Administracions, empreses i societat civil per a “aconseguir la plena inserció social i laboral de les dones víctimes de maltractaments”, així com a la necessitat de conjuminar esforços per a “eradicar qualsevol manifestació de violència sobre la dona”.

Sánchez Zaplana s’ha pronunciat en aquests termes durant l’acte d’inauguració de la primera Jornada del Pacte Empresarial Valencià contra la Violència sobre la Dona, al que també han assistit el secretari general de Cierval, Javier López Mora, i representants de les empreses adherides, entre d’altres.

En la jornada, dirigida a directius i responsables de recursos humans de les empreses, s’han celebrat dues taules redones i s’han plantejat els diferents punts de vista, tant de l’Administració com de l’àmbit empresarial i de les dones víctimes.

A més, s’ha abordat, entre altres qüestions, la validació dels documents a través dels quals es durà a terme la comunicació de les diferents ofertes de treball que es produïsquen dirigides a dones víctimes de violència.

La finalitat és que aquesta comunicació i el procés de selecció siguen ràpids perquè la incorporació es faça efectiva al més prompte possible.

Comparteix

Icona de pantalla completa