Diari La Veu del País Valencià
El PSPV demana publicar les seus rendes en la web de Les Corts
RedactaVeu / València

El secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha demanat al Partit Popular que permeta als diputats de la seua formació publicar les declaracions de la seua renda en la web oficial de Les Corts.

En un comunicat, Puig ha afirmat que “fa temps que tant els diputats com els senadors socialistes mostren els seus béns i declaracions en la web del partit però hem exigit al PP que faça un exercici bàsic de transparència i òbriga el parlament també a tots els ciutadans”.

El líder dels socialistes valencians ha demanat que al PP que “si ells no volen, almenys permeten que els diputats socialistes puguen publicar les seues declaracions de renda en la web oficial de Les Corts”.

Puig ha assenyalat que “és intolerable que el PP no solament es negue a penjar les seues declaracions de renda perquè alguna cosa volen ocultar, sinó que, a més, impedeix als diputats socialistes mostrar en la web oficial de Les Corts les seues”.

Ha advertit que el grup socialista ha presentat una proposició no de llei perquè tots els diputats de Les Corts publiquen la seua declaració.

No obstant açò, ha lamentat que el PP “com sempre, considera les administracions públiques com el seu propi mas” i ha exigit que “òbriguen el parlament valencià als ciutadans i deixen mostrar les declaracions dels nostres diputats autonòmics perquè ningú podria entendre que el PP es negara també a açò”.

En la web dels socialistes valencians tots els ciutadans poden consultar totes les declaracions dels diputats nacionals i autonòmics així com els senadors en el Portal de la Transparència que es va engegar fa mesos.

Comparteix

Icona de pantalla completa