Diari La Veu del País Valencià
La Policia Local de les Alqueries intercepta un lladre de gasoil
Els fets van ocórrer al carrer Riu Sec i el lladre va quedar a la disposició de la Guàrdia Civil

La Policia Local de les Alqueries va interceptar la passada setmana un home quan intentava sostraure gasoil d’un camió que estava aparcat al carrer Riu Sec. Després de detectar-lo es va avisar a la Guàrdia Civil de Borriana que es va personar en el lloc dels fets per fer-se càrrec de la situació i identificar D. S. I., veí del Port de Sagunt.

Els agents del cos municipal de seguretat van detectar l’individu en la zona i van comprovar que estava esperant a què s’omplira la garrafa que tenia preparada. Per açò van acudir allí i van veure que havia rebentat el tap del dipòsit del vehicle, per la qual cosa van procedir a identificar-lo i comunicar els fets al propietari del camió.

Des de l’Ajuntament de les Alqueries han volgut felicitar la Policia Local per aquesta actuació ja que, tal com assegura el regidor de Seguretat Ciutadana, Floren Bravo, “els agents van actuar amb gran eficàcia i diligència”. Bravo afegeix que “les Alqueries és un municipi tranquil, però volem agrair el treball de la Policia Local en aquest tipus d’actuacions per a mantenir la qualitat de vida de les veïnes i veïns”.

Comparteix

Icona de pantalla completa