Diari La Veu del País Valencià
Gata se suma a l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible
L’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, i el director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo, han signat hui un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i cooperació per la realització d’una campanya d’educació emmarcada en l’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible.

En el plenari de novembre es va aprovar l’adhesió del municipi a l’aliança i s’ha materialitzat hui en la signatura del conveni en la qual també ha estat present el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Jaume Monfort.

Federico Buyolo, director general de Cooperació i Solidaritat, ha manifestat la seua satisfacció perquè Gata se sume a l’Aliança i ha explicat que amb aquest conveni es pretén “assolir els objectius del desenvolupament sostenible a la Comunitat Valenciana perquè suposen una vertadera agenda de transformació social i del medi ambient i la millor manera d’aconseguir-ho és treballant amb la gent a través dels Ajuntaments.” “Els governs estem per transformar la societat i comencem a treballar en això”, ha afegit.

L’alcaldessa de Gata, Magda Mengual, ha explicat que aquest acord suposa promoure i informar dels objectius del Desenvolupament sostenible entre la població escolar de Gata i que confia que haja una continuïtat, que siga l’inici de moltes més activitats.

Per la seua part, el regidor Jaume Monfort ha parlat sobre l’aliança que es basa en els objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’agenda 2030 de les Nacions Unides i ha assegurat que aquest conveni ens posa en camí per aconseguir-los. Ha explicat que els panells proporcionats per la Conselleria es traslladaran als centres educatius on es treballarà cadascun dels objectius.

L’Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible aborda, com a objectiu i missió, implicar els pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana en la informació, sensibilització i compromís dels ODS, i promoure l’adopció d’enfocaments integrals i participatius, i el bon govern en tots els àmbits del desenvolupament sostenible, equitatiu i incloent.

Ajuntament de Gata de Gorgos

Comparteix

Icona de pantalla completa